Schrijver van levens-/familieverhalen/non fictie

Christel

In De Woonschool (2012, Balans) staat het verhaal van Lucie Kessens (Suus in het boek) die als enig normaal begaafde opgroeide in een gezin van zwakbegaafden. Het verschijnen van De Woonschool was voor Suus een ‘coming out’. Onder haar eigen naam geeft ze inmiddels overal in het land lezingen en workshops: www.luciekessens.nl
Het boek waar ik momenteel aan werk, gaat over hoogopgeleide mensen die evenmin in staat waren hun kinderen een geborgen jeugd te bieden. Centraal in dit boek staat de vraag waarom een moeder haar drie kinderen verloochent en wat maakt dat de kinderen toch loyaal blijven aan deze moeder? Hiermee snijd ik een van de laatste taboes aan: een moeder die haar kinderen verlaat.
Mijn non-fictie werk verschijnt bij uitgeverij Balans

Tekstschrijver/journalist

Als tekstschrijver/journalist werk ik voor diverse bladen en opdrachtgevers. In het verleden schreef ik regelmatig over o.a. vluchtelingen, doven en voor dagblad Trouw maakte ik schrijversportretten. Sinds ik yogadocent ben, schrijf ik ook voor bladen als Yogamagazine en Happinez.
Daarnaast ben ik partner in het communicatiebureau Meesters in Communicatie (MiC). Hierin werk ik als tekstschrijver/redacteur, met name op het gebied van sociale- en gezondheidskwesties.
Voor lezingen kun je me boeken via : www.sss.nl